Ochten | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Eigenaresse cafetaria verjaagt overvallers

overval / beroving

Dinsdagavond probeerden twee onbekende daders een overval te plegen op een cafetaria aan de Veerstoep in Ochten. De eigenaresse wist de daders te verjagen door n van hen met een hete vetspaan te slaan.
Rond 23.40 uur wilde een medewerkster van het cafetaria een vuilniszak buiten zetten. Zij opende de deur van het cafetaria dat al ruim daarvoor gesloten was. Buiten stonden twee mannen die haar onder bedreiging van een mes en een vuurwapen dwongen weer naar binnen te gaan. Daarbij werd voortdurend om geld geschreeuwd. Door de kordate actie van de eigenaresse vertrokken de overvallers zonder buit. Van de overvallers is een summier signalement bekend. Beide mannen hebben een licht getinte huidskleur Beiden zijn tussen 20 en 25 jaar oud Beiden waren in het zwart gekleed met een zwarte bivakmuts op E n van de daders was ongeveer 1,90 mtr. lang. De andere ongeveer 1,80 mtr. De politie is direct een onderzoek gestart en vraagt eventuele getuigen zich te melden. Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de districtsrecherche in Tiel op telefoonnummer 0900 8844. Anoniem informatie doorgeven kan via de lijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000. (03)

Soortgelijke berichten

Bejaarde vrouw verjaagt indringers
Rotterdam

Bewoonster verjaagt inbreker
Baak

Buurman verjaagt inbreker
Vlissingen

Cafetaria overvallen
Almelo

Overval cafetaria
Groningen

Rookmachine verjaagt inbrekers
Tilburg

Bewoner verjaagt inbrekers
Leiden

Overval op cafetaria
Bovenkarspel

Gewapende overval cafetaria
Venlo

Overval Delfts cafetaria
Delft

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio